Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Sajjad Hussain/Ritzau Scanpix
Foto: Sajjad Hussain/Ritzau Scanpix

Efter afbud fra den topseedede kineser Shi Yuqi er Viktor Axelsen den højest rangerede i India Open.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Viktor Axelsen vinder og er favoritten i Indien

Harry Kane vil gerne sparke pille i NFL, og Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard vinder den første hulspilsmatch i USA.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Badminton. Danmark er stadig med i tre rækker Super 500-turneringen India Open i New Delhi. Viktor Axelsen var 32 minutter om for sjette gang i træk at besejre Suppanyu Avihingsanon fra Thailand med 21-11, 21-9, og Axelsen skal i kvartfinalen møde inderen H.S. Prannoy, der besejrede Jan Ø. Jørgensen 21-19, 20-22, 21-17. Axelsen er seedet 2 i turneringen, men den højest rangerede efter kineseren Shi Yuqi, som han besejrede i All England-semifinalen, har trukket sig. Som 8.-seedet levede Mia Blichfeldt op til sin rangering ved at på 25 minutter besejre inderen Riya Mookerjee 21-8, 17-21, 21-13, og hun møder i kvartfinalen enten den 2.-seedede inder, Sindhu Pursala, eller kineseren Deng Joy Xuan. I herredouble er Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen topseedet, og de vandt 21-14, 21-7 over Goh Sze Fei/Nur Izzuddin fra Malaysia.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden