Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Viktor Fischer er blevet rost, bl.a. fra højeste sted i Uefa, og kan blive en hjælp for dommeren i Brøndby-FCK-kampen på søndag.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter homofobiråb mod Viktor Fischer: Dommeren glæder sig, men er klar til at fløjte Brøndby-FCK-kampen tidligt af

Jørgen Daubjerg Burchardt må forberede sig ekstra godt og kan få en af hovedrollerne sammen med FCK-spilleren Viktor Fischer og fansene på søndag på Brøndby Stadion

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jørgen Daugbjerg Burchardt glæder sig meget til kampen på søndag og siger, at det bliver megafedt. Den 36-årige superligadommer skal dømme et Brøndby-FCK-opgør for første gang. Han siger til B.T., at det er en af hans karrieres hidtil største og mest spændende opgaver. Det kan måske også blive hans sværeste. Nu er møderne mellem ærkefjenderne på Vestegnen og Solbakken-holdet fra Parken altid noget særligt. Spændingen er stor, atmosfæren på stadion elektrisk, og der er meget på spil. Men når dommeren på forhånd forklarer, at han er klar til at afbryde kampen, som han skal forberede sig ekstraordinært godt på, passer betegnelsen højrisikokamp lige på en prik.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden