Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Graham Hughes/Ritzau Scanpix
Foto: Graham Hughes/Ritzau Scanpix

Den hårde tackling fra Gryba blev billedet på Lars Ellers tid i Montreal. Han blev sendt i knæ af hændelser, han hverken kunne forudse eller kontrollere.

Politiken har fulgt Lars Eller: »Jeg mistede den fuldstændig. Glæden ved det, jeg altid har elsket. Fuck, det var svært«

I en serie på tre kapitler giver Politiken et indblik i et liv, der har sikret ishockey-spilleren Lars Eller trofæet, som kaldes det sværeste at vinde i sportens verden. Læs her 2. kapitel.

FOR ABONNENTER

For 6 år siden lå Lars Eller på isen midt under en slutspilskamp uden at bevæge sig. Fladt på maven og med hovedet trykket ned mod det frosne underlag. Som en såret gladiator foran 21.500 tilskuere i verdens bedste ishockeyligas svar på Colosseum. Bell Centre i Montreal. Hjemstedet for klubben, der har vundet flest Stanley Cup-mesterskaber. I landet, hvor verdens største vintersportsgren blev opfundet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden