Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Den hårde tackling fra Gryba blev billedet på Lars Ellers tid i Montreal.  Han blev sendt i knæ af hændelser, han hverken kunne forudse eller kontrollere.
Foto: Graham Hughes/Ritzau Scanpix

Den hårde tackling fra Gryba blev billedet på Lars Ellers tid i Montreal. Han blev sendt i knæ af hændelser, han hverken kunne forudse eller kontrollere.

Politiken har fulgt Lars Eller: »Jeg mistede den fuldstændig. Glæden ved det, jeg altid har elsket. Fuck, det var svært«

I en serie på tre kapitler giver Politiken et indblik i et liv, der har sikret ishockey-spilleren Lars Eller trofæet, som kaldes det sværeste at vinde i sportens verden. Læs her 2. kapitel.

FOR ABONNENTER

For 6 år siden lå Lars Eller på isen midt under en slutspilskamp uden at bevæge sig. Fladt på maven og med hovedet trykket ned mod det frosne underlag. Som en såret gladiator foran 21.500 tilskuere i verdens bedste ishockeyligas svar på Colosseum. Bell Centre i Montreal. Hjemstedet for klubben, der har vundet flest Stanley Cup-mesterskaber. I landet, hvor verdens største vintersportsgren blev opfundet.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Læs mere

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce