Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Niels Frederiksen skal forberede sig til op gennemføre en EM-slutrunde samtidig med at han gør sig tanker om fremtiden i Brøndby.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sand og Frederiksen kan kun drømme om ferie, for Brøndby skal hente spillere - og Larsson må være på blokken

Niels Frederiksen kan tage en snak med håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen om stress og jag. Nu skal Frederiksen både styre U21-landsholdet og hjælpe Brøndby, der skal handle spillere.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Niels Frederiksen elsker sit arbejde, men glæder sig nok også til, at det bliver jul. Der er godt nok længe til, men det bliver altså ikke før langt inde i december, at han endelig kan holde lidt fri og puste ud efter det mest hektiske fodboldår i karrieren. Mens superligaspillerne holder ferie og lader op til næste sæson, er 48-årige Frederiksen ved at forberede sit U21-landshold til EM-slutrunden i Italien. Det skal han koncentrere sig om frem til formentlig slutningen af juni. Samtidig må han have Brøndby i tankerne hver dag. Det har han vist haft længe, for han har fortalt os, at han har haft løbende samtaler om jobbet med klubejer Jan Bech Andersen og sportsdirektør Ebbe Sand i tre-fire måneder.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden