Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Esbjergs fungerende træner Claus Nørgaard fejrer scoringen til 1-0, og senere kunne han juble over tre point til de trængte vestjyder.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Runden Rundt: Trænerskifte gav bonus i Esbjerg, hvor Brøndby stadig er ønskemodstanderen

Vestjyderne så godt ud, da Claus Nørgaard stod ved sidelinjen i stedet for John Lammers. Silkeborg-direktør freder Kent Nielsen. Brøndby overhalet af AGF, der nu er på 3. pladsen.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Niels Frederiksen ved, hvordan det er at blive fyret som træner i Esbjerg, en af de klubber, der har gjort det flest gange i Superligaen. Brøndby-træneren prøvede det i august 2015. Nu har assistenten Claus Nørgaard midlertidigt overtaget ansvaret for det vestjyske hold, mens sportschef Jimmi Nagel Jacobsen leder efter afløseren for John Lammers. Hollænderen førte Esbjerg op fra 1. division til Superligaen, hvor vestjyderne vandt bronze. Men frygten for, at EfB skal ryge ud igen, førte til fyringen. Vestjyderne slog Brøndby i alle fire indbyrdes opgør i sidste sæson, og Frederiksen og hans spillere tog til Esbjerg og funderede over, hvilken effekt trænerfyringen ville have på hjemmeholdet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden