0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Først da Niels Frederiksen et stykke tid efter den gyldne lufttur for en sjælden gangs skyld gik på de sociale medier, forstod han for alvor mesterskabspræstationen.

Niels Frederiksen: Vi kommer aldrig til at stille os ned og forsvare vores eget felt. Sådan gør vi ikke i Brøndby

Mesterholdet har sagt farvel til fem profiler, mens der ikke er kommet meget den anden vej endnu, men cheftræner Niels Frederiksen er ganske optimistisk før åbningen mod AGF i Aarhus. For afgangene giver chancen til nye spillere, og transfervinduet er heller ikke lukket endnu.

FOR ABONNENTER

Temperaturen er lige under de 30 grader på denne trykkende torsdag, men inde på træningsbanen brager Brøndby-spillerne stadig igennem som optakt til sæsonåbningen af Superligaen.

Rundt omkring dem bliver der både bygget nyt til klubhuset og en større tribune med tag til opvisningsbanen, men det er amatørklubben, der står for det. Det handler ikke om at investere de mange millioner kroner, der er kommet i de professionelles klubkasse efter det første mesterskab i 16 år, kvalifikationen til et lukrativt europæisk gruppespil og salget af den offensive profil Jesper Lindstrøm til Eintracht Frankfurt for godt 50 millioner kroner.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu