0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Iver Fossum var også i haserne på den tidligere AaB-spiller Dalsgaard.

»Henrik Dalsgaard skal dø«: FCM's nye mand tager slagsang med ophøjet ro

De seneste nyheder fra sportens verden.

Fodbold. Backen Henrik Dalsgaard forlod AaB i 2016, men vendte tilbage til Aalborg Stadion lørdag, da han sejrede 1-0 med sin nye klub FC Midtjylland i Superligaen. I Aalborg blev Dalsgaard mødt af flere aggressive tilråb og sange fra hjemmeholdets fans. ’Henrik Dalsgaard skal dø’, blev der eksempelvis sunget i Aalborg, rapporterer Ritzau.

»Jeg havde nok ikke forventet, at de synes, jeg skal dø. Det var lidt voldsomt. Jeg havde måske håbet, at nogen af dem tog lidt bedre imod mig«, siger den tidligere landsholdsspiller og tilføjer: »Det er fodbold, og vi er jo rivaler. Så skidt med det. Jeg forstår det godt, men jeg har aldrig sagt noget ondt om AaB. Så havde det været en anden historie«.

AaB’s officielle fanklub, AaB Support Club, tager afstand fra de hårde ord fra lægterne og sender en undskyldning til Henrik Dalsgaard og FC Midtjylland. »I fodbold vil der altid være en naturlig rivalisering mellem klubberne, men det vi på et tidspunkt i første halvleg hørte fra en del af tribunen var at gå langt over stregen. Heldigvis formåede vores fans selv at oprette selvjustits, hvorfor initiativet blev inddæmmet og ophørte«, siger klubdirektør Thomas Bælum.

Golf. Emily Kristine Pedersen sluttede som delt nummer 19 i majorturneringen Evian Championship i Frankrig, da den OL-aktuelle golfspiller leverede sin dårligste runde med 72 slag, ét over banens par, på sidste runde. Tre tidlige bogeys var for meget at rette op på for 25-årige Emily Kristine Pedersen, der startede dagen som nummer 11 og altså faldt lidt tilbage med en samlet score på 7 slag under par. Australske Minjee Lee endte med at hente syv slag ind på Jeongeun Lee i løbet af søndagen og besejre hende efter omspil.

Fodbold. Esbjerg fB og Vendsyssel FF nåede kun 45 minutters duel i 1. divisions premiererunde, inden kampen blev udsat. I første omgang blev kampen udsat et kvarter og siden 40 minutter på grund af et tordenvejr i området omkring Esbjerg. Og efter godt tre kvarter blev kampen endegyldigt afblæst, og nu skal de sidste 45 minutter formentlig spilles på et andet tidspunkt.

Fodbold. Når FC Midtjylland på onsdag skal spille returkamp i Champions League-kvalifikationen, sker det mod en modstander helt uden selvtillid. Skotske Celtic, som FCM spillede 1-1 mod i første kamp i sidste uge, fik lørdag en decideret lektion i en træningskamp mod det engelske Premier League-mandskab West Ham. Gæsterne fra London sejrede i Glasgow med 6-2.

Fodbold. Superligaklubben Sønderjyske har skrevet under på en treårig kontrakt med islændingen Kristófer Kristinsson. Den 22-årige offensivspiller er hentet hos franske Grenoble Foot 38, men var i sidste sæson udlejet til PSV Eindhovens andethold, som han scorede otte mål for i 33 kampe.

Fodbold. Mayron George har forladt FC Midtjylland efter tre år i klubben. Angriberen er blevet solgt til schweiziske Lausanne, meddeler FCM på sin hjemmeside. Den 27-årige costaricaner nåede at bidrage med seks mål i 32 kampe i FCM-trøjen, men han har været udlejet i de seneste to sæsoner

Fodbold. Mexico og gæsteholdet fra Qatar er de første semifinalister ved Gold Cup i USA. Mexico slog Honduras 3-0, mens Qatar besejrede El Salvador med 3-2 ved slutrunden om det nord- og mellemamerikanske mesterskab.

Fodbold. AGF har købt den svenske back Eric Kahl i AIK fra Stockholm. Den 19-årige har fået en femårig kontrakt. » Jeg betragter det som lidt af et scoop, at det er lykkedes at få Eric Kahl til AGF«, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til AGF’s hjemmeside.

Fodbold. Den britiske regering overvejer ifølge Ritzau at indføre regler om, at kun færdigvaccinerede fans kan få adgang til lægterne, når der fra oktober åbnes for Premier League-kampe og andre begivenheder med flere end 20.000 tilskuere. Det sker i et forsøg på at dæmme op for smitten med coronavirus, efter at stort set alle restriktioner blev ophævet i landet den 19. juli. Den nye Premier League-sæson skydes i gang fredag 13. august.

Fodbold. Paris SG og træner Mauricio Pochettino har forlænget samarbejde til sommeren 2023.

Fodbold. Victor Jensen scorede lørdag det udlignende mål for Ajax i en testkamp mod Bayern München, da han i 2. halvleg sikrede hollænderne et 2-2-resultat.