0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Oscar del Pozo/Ritzau Scanpix
Foto: Oscar del Pozo/Ritzau Scanpix

Raphaël Varane har haft stor succes med både Real Madrid og det franske landshold. Nu skal han spille i den engelske Premier League.

Manchester United sikrer sig fransk forsvarsstjerne hos Real Madrid

De seneste nyheder fra sportens verden.

FOR ABONNENTER

Fodbold. Manchester United meddeler tirsdag aften på sin hjemmeside, at den er blevet enig med Real Madrid om at købe den spanske klubs forsvarspiller Raphaël Varane. Han skal først bestå et lægetjek og have aftalt sine personlige betingelser, lyder det i meddelelsen. 28-årige Raphaël Varane har siden 2011 været tilknyttet Real Madrid, hvor han har fejret store triumfer. Han har blandt andet vundet tre spanske mesterskaber og fire Champions League-titler med den spanske storklub, der også har sagt farvel til Sergio Ramos i midterforsvaret. Varane blev desuden verdensmester med Frankrig i 2018.

Fodbold. Celtics defensiv kan forvente hård modstand, når klubben onsdag aften skal op imod FC Midtjylland i Champions League-kvalifikationens anden runde. Midtjyderne, som fik 1-1 med hjem fra Glasgow i den første kamp, har således noteret sig, at det er unge spillere, der skal udgøre forsvaret hos skotterne. Det kan betyde, at den danske klub kan komme til flere chancer end i den første kamp, hvor det kneb gevaldigt med at skabe brugbare muligheder.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement