0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Hamad I Mohammed/Ritzau Scanpix
Foto: Hamad I Mohammed/Ritzau Scanpix

Den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton ses her under det dramatisk formel 1-løb søndag i Saudi-Arabien.

Hamilton vinder sæsonens mest dramatiske formel 1-løb og skaber vild finale næste weekend

De seneste nyheder fra sportens verden.

Motorsport. Det var dramatisk, da Mercedes’ Lewis Hamilton søndag lukkede hullet til Max Verstappen i mesterskabsduellen i formel 1. Briten tog sin tredje løbssejr i træk, da kørerne konkurrerede på den nye Jeddah Corniche Curcuit i Saudi-Arabien. Flere gange krydsede de to kamphaner klinger i det betydningsfulde grandprix. Mest dramatisk blev det, da Hamilton ramte Red Bull-kørerens bagdæk i et forsøg på at overhale.

De to kørere ligger helt lige i toppen af mesterskabet. Derfor skal det hele afgøres, når kørerne drager mod Abu Dhabi til sæsonens sidste og afgørende grandprix i næste weekend. Vinder Verstappen mesterskabet, vil det være hans første i karrieren. Hamilton har vundet i alt syv mesterskaber.

Det var til at mærke, at der var meget på spil søndag. De to kamphaner var ved flere lejligheder tæt på at køre hinanden af banen. Det var først og fremmest muligt, fordi kørerne var nødt til at genstarte løbet tre gange efter to røde flag i de indledende runder. Til sidst endte briten efter stor dramatik med at overtage føringen i løbet, hvorefter han kørte sejren i hus foran Verstappen.