0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Eric Gaillard/Ritzau Scanpix
Foto: Eric Gaillard/Ritzau Scanpix

Dolberg scorer for anden uge i træk

De seneste nyheder fra sportens verden.

Fodbold: Kasper Dolberg var fredag igen på pletten for sit franske hold, Nice, som endte med at vinde 2-1 over Nantes i Ligue 1. Den danske angriber kom på måltavlen for anden kamp i træk, da han efter cirka 20 minutter af kampen gjorde det til 1-0 på et straffespark. Det er samtidig Dolbergs tredje scoring inden for de seneste fem kampe. To af dem er blevet sendt i mål fra 11-meterpletten. Før den nuværende gode målform havde Dolberg ikke scoret i tre måneder, selv om han ellers startede sæsonen godt med tre mål på kontoen efter de første tre kampe. Nice har nu 39 point på andenpladsen i den franske liga. Det er otte færre, end Paris Saint-Germain har på førstepladsen. Hovedstadsklubben kan udbygge sin føring lørdag mod Brest.

Fodbold. Landsholdet får Holland og Serbien som de to første modstandere i VM-forberedelsesfasen. Dansk Boldspil-Union (DBU) oplyser, at Kasper Hjulmands tropper spiller på udebane mod Holland 26. marts og hjemme i Parken mod serberne 29. marts.

»Vi har gået efter at få kampe på allerhøjeste niveau, og det er to rigtig stærke modstandere. Vi skal bruge hvert et minut inde på banen til at spille på et så højt niveau som muligt og vinde kampene«, siger landstræner Hjulmand og tilføjer: »Vi vil bygge på de steder, hvor vi mener, at vi kan forbedre os. Det gør man ved at spille imod det bedste nationer og levere på et højt niveau«.

Fodbold. Landsholdsspilleren Andreas Chri