Rasende Breschel slået ud af håbløst cykelskift

Den danske mester lagde ikke skjul på sin vrede efter at have mistet chancen for topplacering i Flandern Rundt.

Cykling

Raseriet boblede ud af Matti Breschel, da han omsider krydsede målstregen i Flandern Rundt efter et løb, der så længe tegnede yderst lovende for ham.

Men med lidt over 50 km tilbage begyndte tekniske problemer at hindre den danske mester i at yde sit maksimale, og det førte til et cykelskift, som satte ham fuldstændig ud af spillet i kampen om topplaceringerne.

Umuligt at køre på cyklen
»Det er utilgiveligt, at noget sådant kan ske«, lød en af de mildeste vendinger, som Matti Breschel benyttede sig af, da han trillede ned mod Team Saxo Banks bus.

»Først begyndte forbremsen at slæbe på, og så gik sadlen løs. Det var umuligt at køre en finale på den cykel, så derfor ville jeg have en anden. Det var i øvrigt nøjagtigt det samme, der skete for Fabian umiddelbart inden, men han slap jo heldigere fra det end mig«.

»Da jeg hoppede af cyklen for at få den skiftet, viste det sig, at der ikke var nogen mekaniker i bilen. Vores sportsdirektør Torsten Schmidt hoppede ud, men kunne ikke finde den rigtige. Jeg fik Stuart O’Gradys reservecykel, men den kunne jeg jo ikke bruge, så jeg ville have min egen igen«.

»Men da jeg fik det, viste det sig, at den slet ikke var blevet repareret. Det var simpelthen fuldstændig håbløst, og det ødelagde alle mine chancer«.

Havde fremragende ben
»Alt havde formet sig perfekt for mig, og jeg følte, jeg havde fremragende ben, indtil det begyndte at gå galt med cyklen. Det er simpelthen ufatteligt at det kunne ske«.

»I går gik jeg ned for at se to min cykel. Jeg ville gerne sikre mig, at alt var i orden, men fik at vide, at jeg bare skulle tage den med ro og lade mekanikerne om at gøre arbejdet. Og nu står jeg så her og har mistet en gylden chance«

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden