Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Stephane Mahe/Ritzau Scanpix
Foto: Stephane Mahe/Ritzau Scanpix

Billedet taler sit tydelige sprog om, at Søren Kragh Andersen nyder at blive iklædt den hvide førertrøje., Cycling - Tour de France - The 35.5-km Stage 3 Team Time Trial from Cholet to Cholet - July 9, 2018 - Team Sunweb rider Soren Kragh Andersen of Denmark celebrates on the podium, wearing the white jersey for best young rider. REUTERS/Stephane Mahe

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danskeren på podiet: Jamen, jeg har jo ikke vundet noget

Søren Kragh Andersen vender efter jubeldagen med hyldest i den hvide førertrøje tilbage til sin vante rolle på Team Sunweb.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Efter indtil i går blot at have været en i mængden af aktører i det store Tour de France-show, var den ambitiøst slidende gut fra Middelfart Søren Kragh Andersen sidst på eftermiddagen en af de udvalgte, der måtte udsætte hjemturen til hotellet for at optræde som en af hovedpersonerne i podieseancen og det efterfølgende interviewcirkus i området bag tribunerne, hvor medierne dagligt venter på indehaverne af løbets førertrøjer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden