Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Egan Bernal forsvarede i dag sin gule førertrøje i Tour de Suisse, og han får i morgen på kongeetapen lejlighed til at genopfriske bekendtskabet med Tremola-stigningen op til toppen af Sankt Gotthard, hvor han brillerede fredag. Foto: Tour de Suisse/Buchli Fotografie.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

To unge danske Tour de France-håb imponerer med fornemme tempobedrifter i generalprøven

Kasper Asgreen og Søren Kragh Andersen blev nr. 2 og 3 på enkeltstarten i Tour de Suisse, hvor colombianeren Egan Bernal forsvarede førertrøjen inden den afsluttende kongeetape.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mens den 22-årige colombianske himmelstormer Egan Bernal (Team Ineos) med bravur forsvarede sin gule førertrøje i Tour de Suisse på den 19,2 km enkeltstart med Ulrichen som det centrale punkt, leverede to af dansk cykelsports mest spændende unge talenter Kasper Asgreen (Deceuninck-Quick Step) og Søren Kragh Andersen (Team Sunweb) uhyre opmuntrende præstationer med henblik på deres deltagelse i det nært forestående Tour de France.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden