Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Da Marvin Egho søndag aften leverede den afgørende udligning i kampens slutfase, faldt de skuffede AGF-spillere om i græsset.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stor fejl til allersidst: Bundu kostede AGF dyrt, da Randers sikrede Brøndby-duel

Kampen i Aarhus leverede drama frem til sidste minut.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den situation kommer Mustapha Bundu ikke til at glemme foreløbig. Foran 1-0 og med kun 30 sekunder tilbage af den vigtige kamp mod Randers skulle den unge angriber blot løbe ned i det ene hjørne af Ceres Park og få resten af overtiden til at gå. Så havde AGF stået med det resultat, som ville have givet aarhusianerne muligheden for at møde Brøndby på fredag i en altafgørende kamp om at få den sidste europæisk plads til dansk fodbold.

Men det gjorde Bundu ikke. I jagten på endnu et mål spillede han bolden lige hen til Kasper Enghardt, som sendte den frem i banen, hvor den til sidst endte hos Marvin Egho, der sendte den i nettet til 1-1.

Det resultat gør, at det nu er Randers, som drager til Brøndby fredag.

AGF fik i løbet af kampen udstillet de offensive udfordringer, man har haft mod Randers. Aarhusianerne havde nemlig ikke kun tabt det første Europa Playoff- opgør med 2-1. Unge Alexander Ammitzbølls mål i den kamp var tilmed den eneste AGF-scoring i de seneste fire opgør mod Randers.

AGF’s offensive kvaler gjorde, at Randers fremstod som det bedste hold i første halvleg uden at få nogen mål ud af det. Den lille tekniker, Saba Lobjanidze, forsøgte at sparke bolden i den lange hjørne, og derefter blev angriberen Marvin Egho spillet fri til en god hovedstødsmulighed. Men i begge tilfælde formåede Kamil Grabara at redde begge forsøg.

Den polske U21-landsholdsmålmand har været en af AGF’s allerbedste spillere i denne sæson og fremstod også sådan mod Randers i det vigtige opgør.

AGF og David Nielsens opgave burde være blevet langt sværere i anden halvleg, da Kamil Grabara kun kunne parere Marvin Eghos skud forsøg lige ud i fødderne på Benjamin Stokke, som stod helt fri foran det halvtomme mål. Den norske angriber forhastede dog sin afslutning og sparkede på uforståelig vis bolden langt over mål.

Tvivlsomt straffespark

Det virkede på det tidspunkt som en misset mulighed fra Randers’ side for at lukke kampen med tanke med AGF’s manglende farlighed.

Særligt da AGF kom foran efter et tvivlsomt dømt straffespark af dommer Jens Maae. Casper Højer Nielsen faldt til jorden, efter hans fod kolliderede med Johnny Thomsens. Det virkede mere tilfældigt end bevidst og skete også, mens bolden var på vej væk fra Casper Højer Nielsen.

Forkert dømt eller ej. Tobias Sana bankede bolden i nettet, men det endte med at blive ligegyldigt for AGF, da Bundu lavede sin store fejl og spolerede den aarhusianske fest, der var ovre, før den for alvor nåede at begynde.

Ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden