Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Jublen ville ingen ende tage, da FC Vestsjælland fra Slagelse rykkede op i Superligaen tilbage i 2013 med Rasmus Festersen og Lasse Nielsen som to af profilerne.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Borgere i Slagelse vil betale millioner i ekstra skat for igen at få en klub i fodboldens superliga

En ekstra skat på i alt knap 3 millioner kroner årligt. Det er en gruppe borgere i Slagelse villige til at betale for at få et superligahold i byen. Ny analyse viser, at der kan være gode argumenter for kommunale sponsorater eller crowdfunding af eliteidræt.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er lige til at skimte mellem de fyldige grønne trækroner, stadionet i Slagelse. Fra parken centralt i byen syner det ikke af meget med den smalle tribune med de slidte sæder og sponsorloungens glasfacade, men for nogle bærer Harboe Arena stor symbolsk værdi. Der spiller Slagelse B&I sine kampe i 2. division, og der optrådte nu hedengangne FC Vestsjælland i Superligaen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden