FCK-anfører Carlos Zeca arbejdede hårdt på midtbanen mo de hurtige Prag-folk.
Foto: Petr David Josek/Ritzau Scanpix

FCK-anfører Carlos Zeca arbejdede hårdt på midtbanen mo de hurtige Prag-folk.

Europa League

Spændingen stiger i FCK’s gruppe

FC Københavns Europa League-kamp mod Slavia Prag sluttede uden scoringer.

Europa League

Tjekkiet har tre hold med i de europæiske gruppespil i denne sæson mod Danmarks ene, FC København.

Trods det styrkeforhold var det ventet, at Slavia Prag ville være den bløde mellemvare i Europa League-gruppen, der også har deltagelse af Bordeaux og Zenit. Men tjekkerne har vist sig at have mindst samme niveau som FCK og øvrige rivaler.

Det måtte FC København på ny sande, da holdet i 4. spillerunde måtte slide for at få 0-0 og dermed et point med hjem fra den tjekkiske hovedstad.

Slavia, der trykkede danskerne langt tilbage fra første fløjt og ikke gav plads til FCK’s kreatører Robert Skov og Rasmus Falk overhovedet, havde overvægt i spillet i langt størstedelen af opgøret og spillede med kraft, var hurtige og agerede med fin variation, men mødte også et FCK-hold, der havde lært af nederlaget i Parken for 14 dage siden.

FCK, der måtte klare sig uden en skadet i den sidste time, møder Zenit i næste runde i et opgør, danskerne gør klogt i at vinde. Russerne spillede 1-1 i Bordeaux og fører gruppen med 8 point, Slavia har 7, FCK 5. Bordeaux fik sit første point hjemme mod Zenit, men kan i teorien fortsat spille sig videre.

Overblik: Resultater, målscorere og stillinger i Europa League

Kampen minut for minut

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce