Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Med et træk uden om Kasper Pedersen og en afslutning i det korte hjørne bragte Mathias Jensen (tv,.) FC Nordsjælland foran med AaB.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Med et træk uden om Kasper Pedersen og en afslutning i det korte hjørne bragte Mathias Jensen (tv,.) FC Nordsjælland foran med AaB.

Superligaen

AaB spiller 1-1 for tredje hjemmekamp i træk

FC Nordsjælland mistede både føringen og to spillere til karantæne i Aalborg.

Superligaen

Uafgjort er blevet et populært udfald i Superligaen.

Fire af syv kampe i den seneste runde og tre af de første fire kampe i den igangværende runde er endt uden en vinder.

Uafgjort er også AaB’s foretrukne resultat i denne sæson. Med 1-1 mod FC Nordsjælland er AaB på 10 gange uafgjort i 22 kampe – blandt andet de seneste tre hjemmekampe i træk, der alle er endt 1-1.

Tæt på et perlemål

AaB blev ellers fulgt til pausen med en pibekoncert, efter Mathias Jensen med en fremragende scoring havde sat Martin Pedersen af med et skarp træk ind i banen og overlistet Jacob Rinne med en flad afslutning i det korte målhjørne.

Jannik Pohl var tæt på at udligne i første halvleg, da han vippede bolden over hovedet på en modstander og trak bag om en anden, men en fodparade fra Runar Alex Runarsson forhindrede et perlemål.

Pohl scorede alligevel, da han med stor sikkerhed omsatte det straffespark, der blev dømt mod Ulrik Yttergård Jensen, da han blev ramt på armen af en afslutning.

Dommerens første røde kort i Superligaen

Mikkel Rygaard ramte AaB’s overligger og Mads ’Mini’ Pedersen ramte badet før holdkammeraterne, da han kom i vejen for Kristoffer Pallesen, hvilket Benjamin Willaume-Jantzen takserede til endnu en advarsel og dermed dommerens første røde kort i en hans syvende Superligakamp.

FC Nordsjælland må mod Silkeborg på torsdag derfor undvære både Mads 'Mini' Pedersen og Karlo Bartolec, der efter sæsonens femte advarsel også er karantæneramt.

Jores Okore sparkede hårdt presset over på AaB’s eneste åbne chance i jagten på at udnytte overtallet og så endte det … uafgjort.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce