Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

10. gang blev lykkens gang: FCK vandt endelig i Farum

FCK holdt i den grad guldkursen, da de for første gang siden 2013 vandt i Farum. På mål af de tre profiler Viktor Fischer, Dame N’Doye og Robert Skov sejrede de med 3-0.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

FC København fortsætter kursen mod det danske mesterskab i sikker stil.

Mandag slog holdet FC Nordsjælland med 3-0 i Farum, og københavnerne har nu 11 point ned til FC Midtjylland på andenpladsen, inden midtjyderne senere mandag møder Brøndby.

Sejren i Farum var samtidig lidt af en milepæl for FCK-træner Ståle Solbakken. Det var nemlig første gang i ti forsøg, at den norske træner vandt en kamp på kunstgræsset i Farum.

FC Nordsjælland har endnu ikke vundet i mesterskabsspillet, hvor holdet indtager sjettepladsen og har seks point op til bronzen.

Kampen startede meget lige, men langsomt fik FC København tilkæmpet sig overtaget, og efter 26 minutters spil tog gæsterne også føringen.

Efter et flot gennemspillet angreb endte bolden til sidst hos Viktor Fischer, der uden problemer kunne sætte bolden i mål til 1-0. Jonas Wind stod for den fornemme assist.

Efterfølgende var FC Nordsjælland-backen Karlo Bartolec tæt på at udligne efter en stærk solotur, men det var i stedet FCK, der efter 33 minutter bragte sig foran på 2-0, da Dame N’Doye skubbede et hjørnespark i netmaskerne.

I anden halvleg levnede det dominerende FCK-mandskab ikke hjemmeholdet mange muligheder for at komme tilbage i opgøret, og efter 55 minutters spil kom det, der lignede afgørelsen.

Her blev Robert Skov sendt alene igennem mod mål efter en fremragende aktion af Jonas Wind, og det udnyttede Skov til at gøre det til 3-0.

Selv om FCN var tæt på at reducere i et par omgange, så kom FCK-sejren aldrig i fare.

Gæsterne vandt dermed 3-0 og tog den femte sejre af fem mulige i mesterskabsspillet.Ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden