0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup

VM i ishockey kommer til Danmark for første gang - og Frans Nielsen er med. Boxen i Herning er bygget, så byens søn kan optræde på hjemmebane i det VM, som kan blive hans sidste.

Stort interview med Danmarks bedste ishockeyspiller: Det brænder inde i Frans Nielsen. Måske får han aldrig slukket ilden

Frans Nielsen er Danmarks bedste ishockeyspiller nogensinde. Politiken fulgte ham under NHL-sæsonens 3 sidste arbejdsdage i Detroit. De viste, at han aldrig finder sig helt til rette med spotlyset, og at Boxen i Herning blev bygget for at forene ham og det VM, der kan blive hans sidste. Men mest af alt bekymringen om ikke at vinde noget, inden tiden løber ud.

FOR ABONNENTER

Frans Nielsen har to tyskere på nakken. Begge lige omkring de to meter høje, fedtprocenten under de ti og lår så brede, de kunne sidde på en hest.

Godt 12.000 danskere klædt i rødt og hvidt på tilskuerpladserne i Boxen i Herning brøler landets største ishockeynavn nogensinde frem på isen, mens Nielsen forsøger at holde sit forspring til de to forsvarsspillere på et halvt skøjtetag ned mod det tyske mål.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden