0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lionel Cironneau/Ritzau Scanpix
Foto: Lionel Cironneau/Ritzau Scanpix

Roger Federer returnerer en bold fra svenske Robin Söderling under French Open-finalen i 2009. Året, hvor det schweiziske fænomen tog sin foreløbig eneste grand slam-titel i Paris. Han kan uden tvivl stadig spille på grus, men det er blevet hårdere for fysikken.

Kong Federer vælger den langstrakte og nødtvungne abdikation

Veteranen Roger Federer har kun spillet sammenlagt otte tenniskampe i sæsonerne 2020 og 2021, men som 39-årig er han efter et par operationer fast besluttet på at optræde endnu en gang på den store scene. Foråret vil vise, om det er realistisk.

FOR ABONNENTER

Roger Federer har ikke været med i Monte Carlo, Barcelona, Madrid eller senest Rom, men han vil alligevel gerne tage del i den europæiske grusbanesæson. Det kan han netop nå ved at stille til start hjemme i Geneva Open i denne uge som forberedelse til periodens højdepunkt, grand slam-turneringen French Open i Paris fra 30. maj.

Nu har grusbanetennis i Federers tilfælde næsten alle dage været overskygget af hans store karriererival Rafael Nadals dominans på underlaget, men Federer har været savnet i de store, klassiske turneringer, hvor spillerne elegant kan glide hen til slagene, og hvor der er rig lejlighed til at demonstrere ketsjerfærdigheder. Derfor er interessen for et comeback til 39-årige Roger Federer massiv, da mange tennisfans ikke kan lade være med at spekulere på, om det måske er sidste chance for at se manden, der fra mange sider betegnes som den største tennisspiller nogensinde, i aktion.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu