Maria Butina er sigtet for at infiltrere politiske grupperinger i USA med henblik på at fremme Ruslands 
interesser. FBI har overvåget den 29-årige russiske kvinde i 3 år.

Maria Butina er sigtet for at infiltrere politiske grupperinger i USA med henblik på at fremme Ruslands interesser. FBI har overvåget den 29-årige russiske kvinde i 3 år.

Internationalt

Sex og charme skulle bringe russiske Maria Butina tæt på Trumps inderkreds

FBI anholder ung russisk kvinde, som under dække af studier i USA kom tæt på våbenlobbyen og republikanske topfolk. Målet var at fremme prorussiske holdninger.

Internationalt
FOR ABONNENTER

Få timer efter det nu berømte og berygtede pressemøde mellem præsident Donald Trump og hans russiske kollega, Vladimir Putin, informerede det amerikanske forbundspoliti, FBI, om arrestationen af en 29-årig russisk kvinde, som under dække af studier i Washington, D.C., reelt arbejdede for den russiske efterretningstjeneste.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce