Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Rusland gør i denne uge sig klar til den største militærøvelse siden den kolde krig nær grænsen til Kina. På billedet ses en russisk soldat på vagt i Tjita-regionen ved det sydøstlige Sibirien.
Foto: AP

Rusland gør i denne uge sig klar til den største militærøvelse siden den kolde krig nær grænsen til Kina. På billedet ses en russisk soldat på vagt i Tjita-regionen ved det sydøstlige Sibirien. Foto: AP

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Se billederne: Rusland stiller an med stor styrke ved militærøvelse

Rusland har indledt en stor militærøvelse nær grænsen til Kina. Se billederne fra øvelsen, der tegner sig til at blive den største siden den kolde krig.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den største russiske militærøvelse siden den kolde krig er lige nu begyndt ved grænsen til Kina og Mongoliet i det sydlige Sibirien. Øvelsen, der går under navnet Vostok-2018 (Øst-2018), vil involvere knap 300.000 soldater, hvoraf 3.200 kommer fra Kina, der også deltager i øvelsen, som Politiken tidligere har beskrevet.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Strassbourg - EU - Parlament - Parliament - Europa - afstemning - Vote - Portræt - Reportage (ikke Brussel)

  På søndag har du chancen for at sætte dit eget lille personlige præg på, hvordan EU i fremtiden skal tackle nogle af Danmarks og klodens helt store udfordringer. Men hvor mange af de beslutninger, som lægger rammerne for vores hverdag, træffes egentlig i Bruxelles?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

Forsiden