Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Carolyn Kaster/AP
Foto: Carolyn Kaster/AP
Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Melania Trump: Jeg er den mest mobbede person i verden

- Det er nødvendigt, at vi opdrager børn til at kontrollere deres følelser socialt, siger USA's førstedame.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den amerikanske førstedame, Melania Trump, siger, at hun måske er »den mest mobbede person« i verden.

Hun fremsatte bemærkningen i et tv-interview, hvor hun promoverede sine 'Vær bedst' -initiativer, der er en kampagne, som skal opildne børn til at forfølge deres egne personlige mål.

Kritikere har pointeret, at hendes mand, præsident Donald Trump, rutinemæssigt mobber folk for deres udseende og for hvad, han mener er mangel på talent eller intelligens.

»Jeg kunne sige, at jeg er den mest mobbede person i verden«, siger Melania Trump i interviewet på 'Good Morning America', der blev sendt torsdag.

Hun siger, at hendes 'Be Best'-kampagne har fokus på sociale medier og adfærd på internettet, fordi det er en del af, 'hvad folk siger om mig'.

»Det er nødvendigt, at vi opdrager børn til at kontrollere deres følelser socialt, så de kan håndtere sådanne problemer, når de bliver voksne«, siger hun.

Den amerikanske førstedame siger også, at der er personer i Det Hvide Hus som hun og præsidenten ikke kan stole på. Hun nævner ingen navne, men hun siger, hendes mand ved, hvem de er.

»Well, der er også nogle personer, som ikke arbejder der mere«, siger hun.

Til et spørgsmål om, hvorvidt personer, som man ikke kan have tillid til, arbejder i Det Hvide Hus, svarer hun:

»Ja«.

Trump-administration er blevet noget rystet over et opsigtsvækkende indlæg i en avis, hvor den republikanske præsident bliver voldsomt kritiseret af en højtstående, ukendt person i hans stab. Samtidig har Trumps præsidenttid været præget af adskillige spektakulære personopgør.

Interviewet med Melania Trump, der blev foretaget under hendes nylige besøg i Afrika, bliver sendt i fuld længde fredag på den amerikanske tv-station ABC.

Melania Trump besøgte på sin rundrejse i Afrika Ghana, Malawi, Kenya og til sidst Egypten.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden