Originalfotos: Ritzau Scanpix (Fotomontage: Rasmus Vendrup)

Originalfotos: Ritzau Scanpix (Fotomontage: Rasmus Vendrup)

Muren, skat, sundhed, klima, abort og Trump selv: Efter to år støtter kun et mindretal Trumps politik

Muren, handelskrige og opgøret med Obamacare. Efter to år som præsident har Donald Trump ikke nogen mærkesager, hvor han har bred folkelig appel, viser meningsmålinger. På enkelte områder har han fået flere amerikanere med sig, men på flere andre er det gået den modsatte vej. Det udelukker dog ikke, at han kan blive genvalgt om to år.

FOR ABONNENTER

Det er præcis to år siden, at byggeentreprenøren og milliardæren Donald Trump iført lang mørk frakke og langt rødt slips trådte frem på terrassen foran Capitol-bygningen i Washington og sagde, at det amerikanske folks tid endelig var kommet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce