Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Forskning. Claus Meyer erkender, at han kan drage økonomisk fordel af positiv forskning i ny nordisk hverdagsmad. Men det har ingen indflydelse, når han selv er med til at godkende forskningsresultater på Opus-centret ved Københavns Universitet.
Foto: Gorm Olesen(Arkiv)

Forskning. Claus Meyer erkender, at han kan drage økonomisk fordel af positiv forskning i ny nordisk hverdagsmad. Men det har ingen indflydelse, når han selv er med til at godkende forskningsresultater på Opus-centret ved Københavns Universitet.

Viden og tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Claus Meyer: Madforskning er »studentikost og uden kontakt til virkeligheden«

Claus Meyer ser ingen problemer i egen rolle i styregruppe om madforskning.

Viden og tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Jeg synes grundlæggende, det tenderer at være politiserende, når han ud fra et relativt spinkelt grundlag af danskere, der i 2009 har smagt ny nordisk mad, kan nå så bombastiske konklusioner om danskernes lyst til at spise mad fremstillet af lokale råvarer i fremtiden. Hvor ved han det fra?«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden