Annonce
Annonce
Sport

Specialenhed skal jagte dopingsyndere

Anti Doping Danmark overvejer at oprette en specialenhed, der målrettet skal efterforske dopingsager.

Gem til liste

Efter nogle måneder fyldt med dopingindrømmelser og afsløringer i specielt cykelsporten er Anti Doping Danmark klar til at optrappe jagten på danske dopingsyndere.

Ifølge BT kan et af våbnene meget vel blive en ny efterforskningsenhed, der skal gå målrettet efter at afsløre dopingtilfælde.

»Det, vi drøfter lige nu, er, om det er relevant at oprette en enhed, der kan efterforske sådanne sager«.

»Vi forsøger at indramme, hvor meget det koster at drive sådan en enhed af blandt andet jurister og advokater«, siger Anti Doping Danmarks direktør, Lone Hansen, til BT.

LÆS OGSÅRød og blå: Brian Mikkelsen har dopingpointe

Idéen er undfanget, efter at det med den form for efterforskning lykkedes amerikanske dopingjægere at fælde Lance Armstrong, selv om der fortsat ikke foreligger en positiv dopingtest.

Fra Christiansborgs idrætspolitikere kommer der opbakning. Både Flemming Møller Mortensen (S) og Brian Mikkelsen (K) er klar til at støtte Anti Doping Danmark i dopingkampen.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere