Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Specialenhed skal jagte dopingsyndere

Anti Doping Danmark overvejer at oprette en specialenhed, der målrettet skal efterforske dopingsager.

Gem til liste

Efter nogle måneder fyldt med dopingindrømmelser og afsløringer i specielt cykelsporten er Anti Doping Danmark klar til at optrappe jagten på danske dopingsyndere.

Ifølge BT kan et af våbnene meget vel blive en ny efterforskningsenhed, der skal gå målrettet efter at afsløre dopingtilfælde.

»Det, vi drøfter lige nu, er, om det er relevant at oprette en enhed, der kan efterforske sådanne sager«.

»Vi forsøger at indramme, hvor meget det koster at drive sådan en enhed af blandt andet jurister og advokater«, siger Anti Doping Danmarks direktør, Lone Hansen, til BT.

LÆS OGSÅRød og blå: Brian Mikkelsen har dopingpointe

Idéen er undfanget, efter at det med den form for efterforskning lykkedes amerikanske dopingjægere at fælde Lance Armstrong, selv om der fortsat ikke foreligger en positiv dopingtest.

Fra Christiansborgs idrætspolitikere kommer der opbakning. Både Flemming Møller Mortensen (S) og Brian Mikkelsen (K) er klar til at støtte Anti Doping Danmark i dopingkampen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere