Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Specialenhed skal jagte dopingsyndere

Anti Doping Danmark overvejer at oprette en specialenhed, der målrettet skal efterforske dopingsager.

Gem til liste

Efter nogle måneder fyldt med dopingindrømmelser og afsløringer i specielt cykelsporten er Anti Doping Danmark klar til at optrappe jagten på danske dopingsyndere.

Ifølge BT kan et af våbnene meget vel blive en ny efterforskningsenhed, der skal gå målrettet efter at afsløre dopingtilfælde.

»Det, vi drøfter lige nu, er, om det er relevant at oprette en enhed, der kan efterforske sådanne sager«.

»Vi forsøger at indramme, hvor meget det koster at drive sådan en enhed af blandt andet jurister og advokater«, siger Anti Doping Danmarks direktør, Lone Hansen, til BT.

LÆS OGSÅRød og blå: Brian Mikkelsen har dopingpointe

Idéen er undfanget, efter at det med den form for efterforskning lykkedes amerikanske dopingjægere at fælde Lance Armstrong, selv om der fortsat ikke foreligger en positiv dopingtest.

Fra Christiansborgs idrætspolitikere kommer der opbakning. Både Flemming Møller Mortensen (S) og Brian Mikkelsen (K) er klar til at støtte Anti Doping Danmark i dopingkampen.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb