Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Specialenhed skal jagte dopingsyndere

Anti Doping Danmark overvejer at oprette en specialenhed, der målrettet skal efterforske dopingsager.

Gem til liste

Efter nogle måneder fyldt med dopingindrømmelser og afsløringer i specielt cykelsporten er Anti Doping Danmark klar til at optrappe jagten på danske dopingsyndere.

Ifølge BT kan et af våbnene meget vel blive en ny efterforskningsenhed, der skal gå målrettet efter at afsløre dopingtilfælde.

»Det, vi drøfter lige nu, er, om det er relevant at oprette en enhed, der kan efterforske sådanne sager«.

»Vi forsøger at indramme, hvor meget det koster at drive sådan en enhed af blandt andet jurister og advokater«, siger Anti Doping Danmarks direktør, Lone Hansen, til BT.

LÆS OGSÅRød og blå: Brian Mikkelsen har dopingpointe

Idéen er undfanget, efter at det med den form for efterforskning lykkedes amerikanske dopingjægere at fælde Lance Armstrong, selv om der fortsat ikke foreligger en positiv dopingtest.

Fra Christiansborgs idrætspolitikere kommer der opbakning. Både Flemming Møller Mortensen (S) og Brian Mikkelsen (K) er klar til at støtte Anti Doping Danmark i dopingkampen.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere