0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Pølsen er lavet i Tyskland - og det giver en dårlig smag i munden

På EU's indre marked, hvor varer, personer og tjenesteydelser flyder frit, påvirker Tysklands løndumping os alle.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Tegning: Philip Ytournel

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Danske lønmodtagere i kødbranchen oplever i disse år et voldsomt pres på både lønninger og jobsikkerhed. Senest stod de ansatte på Danish Crowns slagteri i Faaborg for tur. Slagteriet lukker i 2016 og op mod 500 mennesker står til at miste deres arbejde.

Normalt tænker man på social dumping som en situation, hvor lønmodtagere udbyder deres arbejdskraft i Danmark til lavere priser eller dårligere arbejdsbetingelser, end der ellers er gældende indenfor området.

Dog er det er ikke denne type social dumping, der udgør den store udfordring i fødevareindustrien. Nej, det helt store problem er den unfair konkurrence, som den sociale dumping i Tyskland udsætter vores danske virksomheder for.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere