Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Mogens Flindt/Lars Krabbe
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for blogmamma Mascha Vang, og en dårlig dag for Vestas' administrerende direktør

Hver dag kårer Politiken, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for...

Mascha Vang. Læser man mere Politiken end blogs, vil det måske overraske, at Danmarks største bloggervirksomhed hedder Bloggers Delight. Det er et foretagende, hvor tusindvis af danskere læser om kendte og mindre kendtes hverdagsoplevelser på godt og ondt. JP Finans fortalte torsdag, at Mascha Vang, ’Danmarks største blogger’, som i 2015 brød med Bloggers Delight for at stifte sin egen blog, nu er tilbage i folden. Det lille blogmæssige sidespring har tilsyneladende været en god forretning for Vang, der sidste år opgjorde sin virksomheds overskud til 2 millioner kroner. Prisen for blogopkøbet er hemmelig, men ifølge Vang selv er det »en meget glad og stolt blogmamma, der hiver den kølige champagne frem i dag«. Sådan skriver hun på sin blog.

En dårlig dag for...

Anders Runevad. En, der nok lader champagnen blive på køl en rum tid endnu, er til gengæld Vestas administrerende direktør, Anders Runevad. Vindmøllegiganten fremlagde torsdag et skuffende regnskab og sænkede forventningerne til 2017. Både omsætning og resultat lander lavere end forventet, og aktionærerne fik det, borsen.dk kalder en ’kurslussing’. Direktør i Aktieinfo John Stihøj var rimelig olm. Han ejer selv Vestas-aktier og mente, at der var tale om en overreaktion forårsaget af »de forbandede shortere«, som han sagde og uddybede: »De styrer altså markedet. Og de er jo på den grønne gren i dag, mens vi andre kan sidde og trække os i håret«. Det lyder ikke sjovt – heller ikke for direktøren for det hele.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden