Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Tv-værten Abdel Aziz Mahmoud vil bruge sin egen historie og privilegerede position til at få flere danske muslimer til at tale om og respektere homoseksuelle. Foto: Peter Hove Olesen

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Abdel Aziz Mahmoud: Alt for mange muslimske homoer føler sig som freaks

Det er løgn, at man ikke kan være både muslim og homoseksuel, og det burde imamerne sige meget klart, mener tv-journalist og forfatter Abdel Aziz Mahmoud.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Jeg forstår godt frygten og tårerne – alt det, der er forbundet med at have homoseksualitet i familien. Det, jeg ikke forstår, er truslerne, volden, social kontrol, sladder. At nogen fortæller min mor, at det er en sygdom: Helt ærligt, ville du ringe og håne en familie, der var ramt af kræft? Eller skælde nogen ud, fordi de har influenza? Homoseksualitet er jo ikke en sygdom, men et vilkår, som man ikke burde straffe den enkelte for. Vi skal have fjernet den religiøse argumentation om, at man som homoseksuel ikke kan være en del af fællesskabet, ikke får del i efterlivet, ikke bliver tilgivet. At man ikke er muslim«.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden