Ellen Trane Nørby mener, at gravide føler sig omklamret af sundhedssystemet, fordi de bliver indkaldt til alt muligt. Derfor  skal det nytænkes, så ikke alle gravide følger det samme program, således at ressourcerne bliver brugt på de gravide, der virkelig har behov for det. Men det giver ikke mening, mener Pernille Engstrøm Truelsen.
Foto: Mads Nissen

Ellen Trane Nørby mener, at gravide føler sig omklamret af sundhedssystemet, fordi de bliver indkaldt til alt muligt. Derfor skal det nytænkes, så ikke alle gravide følger det samme program, således at ressourcerne bliver brugt på de gravide, der virkelig har behov for det. Men det giver ikke mening, mener Pernille Engstrøm Truelsen.

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Erfaren jordemoder: Sig det ærligt, sundhedsminister, og pak ikke den ubehagelige sandhed ind i retorik

Gravide får i dag alt for lidt støtte, f.eks. får gravide kvinder, der er syge eller er i risiko for at blive det, et andet tilbud end de gravide, hvis forløb er normalt.

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

’Gravide skal have skræddersyet deres fødselsforløb’. Sådan lød overskriften i en artikel, der refererede til udspillet for fødselsområdet fra sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V). Og hvem kan dog være uenig i den målsætning?

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce