Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for Amma Mata - og en dårlig dag for Andy Warhol

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for...

Amma Mata. Rapperen Kanye West underholder dagligt på Twitter med politiske tirader, billeder af fodtøj og dryp fra sin kommende filosofibog, ’Break the Simulation’. Midt i en serie tweets om mobilafhængighed hyldede Kanye West i går den indiske krammeguru Amma Mata, som er kendt for sin evne til at heale ved hjælp af kram.

Amma, hvis rigtige navn er Sri Mata Amritanandamayi Devi, har uddelt krammere til millioner af mennesker på verdensplan. Engang lykkedes det hende at kramme 40.000 mennesker på 20 timer uden at holde pause i Penang i Malaysia.

Den 64-årige Amma Mata forklarer sin udholdenhed med, at hun er »evigt knyttet til universets strømkilde«. Som åbenbart også forsyner Kanye Wests Twitter-profil med god energi.

En dårlig dag for...

Andy Warhol. Den ikoniske newyorker-publikation Interview Magazine lukker, skriver flere medier. Magasinet, som popkunstneren Andy Warhol lancerede i 1969, beskæftigede sig med kunst, mode og popkultur, og især i 70’erne var Interview et toneangivende downtown-magasin, hvor avantgardekunstnere, musikere, skuespillere og andet celebert klientel fra Studio 54-natklubben stod i kø for at svare på Warhols spørgsmål om, hvad de mon havde fået til morgenmad.

Magasinet blev købt af milliardæren Peter Brant i 1989 (Warhol døde i 1987), og lukningen kommer efter nogle tumultariske måneder med ansatte, der blev låst ude efter en huslejedisputs, et sagsanlæg fra en tidligere redaktør og fyring af en redaktør på grund af påstået sexchikane.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden