Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for Raheem Sterling - og en dårlig dag for Mountainbike-ryttere, der er udsat for søm-sabotage

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for ...

Raheem Sterling. »Totalt uacceptabelt«. »Kvalmende«. Den engelske fodboldlandsholdsspiller Raheem Sterling fra Manchester City fik flere våbenmodstandere til at se rødt, da han postede et billede af sig selv på Instagram med en tatovering af et M 16-gevær på underbenet.

Lucy Cope, der stiftede gruppen Mothers Against Guns, efter at hendes søn blev skuddræbt, rasede, krævede tatoveringen fjernet og Sterling smidt af landsholdet, som i øjeblikket er i træningslejr før VM i Rusland. Men angriberen forklarer nu selv, at hans far blev skuddræbt, da Raheem blot var to år gammel, og tatoveringen symboliserer et løfte om, at han aldrig selv vil røre ved et skydevåben.

»Jeg skyder med min højre fod i stedet, så det har en dybere betydning«, siger han ifølge BBC.

En dårlig dag for ...

Mountainbike-ryttere. Ved Romalt Bakker i Randers kaster en eller flere ukendte personer sylespidse søm rundtomkring på mountainbike-ruterne. En af rytterne, Brian Thordal, kalder det »ondsindet sabotage« i et interview med DR Østjylland.

»For eksempel er der to søm på et af hoppene på teknikbanen. Og lige efter det hop lander man på et punkteret dæk, så står man forover. Det er selvfølgeligt superfarligt«, understreger han.

Klubben MTB Randers har fundet 8-10 søm rundt omkring på sporet, på de allerfarligste steder. Cykelruterne i bakkerne er placeret væk fra gangstierne, så der burde være plads til alle.

MTB-klubben vil nu undersøge ruterne med metaldetektor. De har også konstateret, at skiltene langt ruterne bliver revet ned, oplyser DR Østjylland.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden