Foto: PR FOTO / PatrickMcMullan.com/AP
Klummer

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god for de ordløse og en dårlig dag for Koons

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag – og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
FOR ABONNENTER

Det ordløse menneske. Der findes vel ikke meget større lykke end at opdage et helt nyt behov og så få det dækket i samme øjeblik. Sådan var det at besøge hjemmesiden Emojipedia, som i denne uge kunne fortælle, at der er 230 nye emojier på vej til vores telefoner. Det er ved at være længe siden, vi kunne vælge mellem en sur og en glad smiley; de små ansigter har fået forskellig farve og alder, nu er turen kommet til at repræsentere alle lidt bedre. Næste opdatering indeholder høreapparater, kørestole, arm- og benproteser, førerhunde og blinde med stok. Og mere end 70 forskellige kombinationer af mænd og kvinder i forskellige hudfarver, der holder hinanden i hånden. Plus små fine tegninger til os, som ikke gider at skrive odder, flamingo og, nå ja... dovendyr.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  På søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce