0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mette Mølbak: Madglæden skal ind i det grønne køkken

Så længe vi taler om kød som afsavn og grøn mad som klimakorrekthed, får vi aldrig flyttet vores vaner.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Vegetar? Vi mangler et sprog for hvad grøn mad er og hvad det giver os. Derfor er modstanden mod grøn mad så stor, mener Mette Mølbak.

Signatur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Signatur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fire dage. Så lang tid tog det som bekendt at skyde regeringens forslag om to vegetardage i de statslige kantiner ned. En samlet trop af kødelskende borgerlige og fodslæbende lønmodtagerorganisationer, der blev angste over udsigten til en frokost uden kød, gjorde udslaget – og vips, så det var det fejet af bordet.

Formand for Danske Regioner Stephanie Lose (V) talte om, at de indlagte på landets sygehuse skulle have adgang til »lækker og næringssrig mad« (læs: Mad uden kød er åbenbart hverken næringsrig eller lækker), og Morten Messerschmidt (DF) leverede et citat som taget ud af ’Far til fire’:

»Så skal alle vores raske jenser, som har været på stroppetur, sidde og tygge i en selleribøf. Det virker jo helt latterligt«.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter