Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Louise Serup
Foto: Louise Serup

Kun 2 ud af 6 mandler hæver sig over gennemsnittet, viser Lørdagslivs blindsmagning af rå mandler. Resten af udvalget skuffer dommerne, Lars Juul og Mika Wulff, der savner en mere solid mandelsmag og en bedre konsistens.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test af mandler: »De er helt bløde, rynkede og gummiagtige. Jeg tror, at de er økologiske«

Mandelforbruget topper ved juletid, men vi spiser i stigende grad mandler som en sund snack, og det stiller krav til kvaliteten af rå mandler, der svinger en del, viser Politikens test.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mandler er blevet en sund snack, som vi spiser hele året. Tidligere blev de smuttet, hakket og ristet på panden, men nu bruger vi også de rå mandler direkte fra posen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden