Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Mandler. De små brune er fulde af næringsstoffer.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vi spiser fire gange så mange mandler som for ti år siden

Mandler fremhæves som sunde, og i dag sætter forbruget rekord. Samtidig er prisen strøget i vejret.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Risalamande, marcipan og gløgg med mandelsplitter. Ingen jul uden et massivt indtag af mandler. Men den lille, øjeformede nød er i dag ikke kun en julespise. Det er blevet en hverdagsspise, som mange snupper en håndfuld af for sundhedens skyld.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden