0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vi spiser fire gange så mange mandler som for ti år siden

Mandler fremhæves som sunde, og i dag sætter forbruget rekord. Samtidig er prisen strøget i vejret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Mandler. De små brune er fulde af næringsstoffer.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Risalamande, marcipan og gløgg med mandelsplitter. Ingen jul uden et massivt indtag af mandler. Men den lille, øjeformede nød er i dag ikke kun en julespise. Det er blevet en hverdagsspise, som mange snupper en håndfuld af for sundhedens skyld.

I følge DTU Fødevareinstituttet er der nemlig sundhedsmæssige gevinster ved at spise mandler.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere