Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Designforsker: »Moden er i dødskramper. Den er so ikke bare yesterday, men yester-century«

Modebranchen er plaget af alt for meget tøj, som ingen gider sælge til fuld pris eller orker at designe. Branchen lider af dødskramper, mener forsker Else Skjold.

FOR ABONNENTER

Tøjet var nyt under den københavnske modeuge, som løb af stablen i denne uge. Trends var nye. Bud på nye farver, former og længder var nye. Men modeugen som ide er gammel og måske pensionsmoden. For modebranchens traditionelle cyklus er ude af trit med den virkelighed, som designere, kunder og butikker oplever. Der er alt for meget tøj, alt for lidt af det sælges til fuld pris, designerne bliver bimse, butikkerne har svært ved at løbe rundt, og forbrugernes skabe er fyldt med ubrugt tøj, de forsøger at slippe af med.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden