Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

I A/B Mønten, hvor Per Blicher er bestyrelsesmedlem og kasserer, koster en toværelses på 48 kvadratmeter omkring en halv million, så der bor både studerende og nyuddannede i foreningen. Men taber deres andel værdi som følge af et politisk indgreb mod Blackstone, kan de blive stavnsbundet i lejligheden, påpeger han.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kampen mod Blackstone kan ramme 160.000 andelshavere økonomisk

De nyeste beboere i andelsboligforeningen Mønten i Københavns Nordvest-kvarter kan i værste fald blive teknisk insolvente, hvis regeringen ændrer i loven om modernisering og efterfølgende huslejeforhøjelse i lejeboliger.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Her i foreningen bor der håndværkere, buschauffører, sygeplejersker, pædagoger, ufaglærte – alle dem, som vi gerne vil have også har mulighed for at bo i byen. De har stadig råd til en andel«, siger Per Blicher, kasserer og mangeårigt bestyrelsesmedlem i A/B Mønten i det københavnske Nordvest-kvarter.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden