Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Sudio, Apple og Sennheiser)
Foto: Sudio, Apple og Sennheiser)

I dag findes trådløse øretelefoner til enhvert behov og enhver pengepung. Fra venstre ses Sudio Nivå til omkring 700 kr., Apples AirPods i mellemklassen til omkring 1.400 kroner, og så Rolls-Royce-modellen Momentum True Wireless fra Sennheiser til 2.200 kroner

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

6 spørgsmål du skal stille dig selv, før du køber trådløse øretelefoner

Hvornår lytter du til musik og podcast, og i hvilke omgivelser. Her er seks spørgsmål, det er værd at stille sig selv, inden man kaster sig ud i kabelfri lytteoplevelser.

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Trådløse høretelefoner har aldrig haft et specielt godt ry – hvis lydkvalitet er en prioritet. Især blandt modne teknologifans hersker en vis skepsis over for de mange trådløse øretelefoner – altså de små modeller, der sidder inde i ørerne – der lige nu vælter ud på markedet. Lytter du til musik på din smartphone, er du nu tilmed tvunget til at bruge en klodset adapter eller tage springet over i det trådløse, fordi smartphone-producenterne har droppet det analoge hovedtelefonstik.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden