Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Therese Jægtvik
Foto: Therese Jægtvik
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test: Den dyreste kirsebærsauce er bedst

Hele 66 procent søde bær fra Stevns gør Meyers kirsebærsauce unik. Derfor vinder den, trods sin pebrede pris, i blindsmagningen af seks forskellige varianter.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Juleaften står desserten på risalamande i ni ud af ti danske hjem, og de fleste af os spiser den med varm kirsebærsauce på toppen. Ifølge Coops Juleanalyse 2018 foretrækker 75 procent af os, der spiser kirsebærsauce, at varme den op. Kun 17 procent spiser den kold.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden