Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Oksekødet havde det med at snige sig ind på menuen.
Foto: Finn Frandsen

Oksekødet havde det med at snige sig ind på menuen.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nytårsanalysen: For et år siden droppede Lars Dahlager at spise oksekød - altså lige bortset fra, når han falder i

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg er ikke et 10-procents menneske, sådan en type, der kan skære lidt hist og foretage småforandringer i hjørnerne af livet. Det, der blandt sundhedsfolk kaldes små-skridt-metoden, hvor man erstatter letmælken i latten med minimælk eller drikker »tre glas vin mindre om ugen«, som det hedder i Sundhedsstyrelsens brochure; det der alt-med-måde-synspunkt, som jeg finder utåleligt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden