Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Thomas Borgberg(Arkiv)
Foto: Thomas Borgberg(Arkiv)

Dyrt. Problemet er, at vi ikke har råd til at håndtere de sundhedsproblemer, fedme medfører. Omkostningerne bliver astronomiske, siger professor Tim Lang.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Professor: »Fedme er lige så samfundsskadelig som rygning«

Britisk professor: Vi står midt i en fedmekrise. Det vil koste enorme summer både på miljø og sunhed, hvis den ikke bliver taget alvorligt af politikerne.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Han var den første til at se vigtigheden af, at vi ikke bare spiser økologisk, men også lokalt.

Tim Lang, professor i fødevarepolitik ved City University i London, var forud for sin tid, da han opfandt begrebet ’food miles’, der vurderer en fødevares bæredygtighed ud fra, hvor langt rejsen til bordet har været.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden