Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test: Vakuum-maskiners pris og kvalitet følges ad

Politiken har testet seks maskiner til danskernes nye køkkendille.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mennesket kan ikke leve længe uden ilt, men mange af vores madvarer får en længere levetid, hvis vi opbevarer dem i poser uden luft. Kød, fisk og grøntsager kan tilberedes uhyre præcist i luftfri poser i et vandbad – også kaldet sous vide-tilberedning. Og til marinering, modning, syltning og saltning er vakuumpakning også en anerkendt og effektiv metode.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden