0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af bakker til isterninger: Den dårligste er langsom og besværlig, og det er »ikke indlysende, hvordan man bruger den«

Der er mange veje til at få isterninger fra egen fryser, konstaterer dommerne i Politikens test af 5 silikonebakker og en nyudviklet isterningekværn.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Isterninger, der rammer cool cocktailglas og tykke tumblere – det er den moderne lyd af festligheder og afslappede stunder. Uanset om der er juice, smoothies, dunkle drinks eller lys gin i glassene, skal der gerne is til.

»Vi kan klart fornemme, at flere har fået cocktails som interesse og gerne vil have det rigtige grej. Når det gælder isterninger, er det især bakker til store på 5 x 5 centimeter, der er populære«, fortæller sælger Balder William Stuwen fra Kunst og Køkkentøj, som forhandler gastronomisk værktøj. Også Magasin melder om travlhed i afdelingerne med udstyr til hjemmebaren:

»Salget af forskellige produkter til hjemmebaren er vokset med 156 procent, når vi sammenligner perioden fra juli til december 2016 med de samme måneder året efter«, fortæller Josefine Langthaler Fosdal, som er projekt- og pr-koordinator i Magasin.

Det er bl.a. shakersæt, whiskyglas og isspande, der ryger over disken i stormagasinet.

Testdommerne Lulu Shumar og Sidsel Lee Dahm Dickow er iværksættere og har for nylig åbnet Yum Yoga og Café i Sydhavnen i København. Her er bæredygtighed i høj kurs, så de har bl.a. fravalgt medlemskort og sugerør af plastik, varer med overflødig emballage og vandkrævende avokado og mandelmælk på menukortet.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter