Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Det er næsten tarveligt at give et af de her brød 4 hjerter, mener testens dommere. I forhold til et almindeligt bagerbrød ville det nemlig snildt kunne score 17 hjerter.
Foto: Jens Dresling

Det er næsten tarveligt at give et af de her brød 4 hjerter, mener testens dommere. I forhold til et almindeligt bagerbrød ville det nemlig snildt kunne score 17 hjerter.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gourmetbrød har et stjernehøjt niveau: »Det er faktisk lidt tarveligt at give et af de her brød fire hjerter«

Man skal lede længe efter fejlene i de seks surdejsbrød, som testens to dommere har smagt. København har masser af luksusbagere, som forstår at få fermentering, syre og bagetid til at gå op i en højere enhed.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Det her smager virkelig, virkelig godt – føj for en ulykke!«. Mette Dahlgaard, køkkenchef på den anmelderroste grøntsagsrestaurant Gemyse, bander på nordjysk over, hvor godt brødet fra det østerbroske bageri Juno smager.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden