0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Testdommerne dumper Menys lasagne: »Forfærdelig og uspiselig«

De dyre lasagners knasende gulerødder og krydderier vækker genklang hos Politikens testdommere, som til gengæld vender tomlen helt i bund, da de smager testens bundskraber.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

En klassisk lasagne med lag af pasta, kød og grøntsager.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På blot fire år er salget af fersk lasagne fordoblet. Og det er især i de store byer, der er rift om de færdiglavede lasagner i supermarkedets køledisk, fortæller Lars Aarup, der er kommunikations- og analysechef hos Coop, der blandt andet driver Fakta, Irma og SuperBrugsen.

»For ti år siden var færdigmad mere frossent end ferskt. Nu bliver der kælet for de ferske færdigretter, og lasagnen er blevet et dyrt produkt, som de travle forbrugere i storbyen gerne betaler for. På landet laver man stadig sin lasagne selv«, siger han.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu