0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Blake Little
Foto: Blake Little

Man tager en, to, tre ... MANGE liter honning

En amerikansk fotograf har kigget dybt i en klistret krukke og fotograferet mere end 60 personer overhældt med honning. Undervejs slog det ham, hvordan honningen fik deres kroppe til at ligne statuer fra antikken - med deres perfekte hud og positurer.

FOR ABONNENTER

Man kender det fra slow motion. At tidens træghed kan forlene kroppens bevægelser med en anderledes ynde, end de besidder i virkelighedens opskruede tempo. Som om bevægelsen får en ædlere hensigt – nemlig: sig selv – når den folder sig ud over længere tid.

Og måske er det også det, der virker i den amerikanske fotograf Blake Littles fotografier af mennesker overhældt med honning. En transparent masse, der følger kroppens former, men alligevel – som træg fremkaldervæske – forlænger visse linjer, udvisker andre og trækker en skønhed frem, der altid synes at have været der. Som om det er sådan, vi egentlig ser ud, men bare til hverdag - af praktiske hensyn - må haste rundt i disse anderledes ufuldkomne udgaver.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Læs mere