På NoHo kan gæsten smage sig igennem alverdens retter – fra falafel til forårsrulle – men maden er sjusket tilberedt og ofte dænget til med mayonnaise.
Foto: Martin Lehmann

På NoHo kan gæsten smage sig igennem alverdens retter – fra falafel til forårsrulle – men maden er sjusket tilberedt og ofte dænget til med mayonnaise.

Anmeldelser

To hjerter: Cocktailbaren NoHo i Kødbyen har udvidet med køkken. Det havde de ikke behøvet

Den populære cocktailbar serverer nu også mad. Menuen spænder over alt fra friske forårsruller til minipizza til mac'n'cheese. Desværre var maden var for sjusket tilberedt og prisen for høj i forhold til niveauet.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Den kom på bordet allerede ved de første serveringer, og det var et faretruende tegn. Desperationssalaten over dem alle: rucola.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce