Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Anmeldelse af Københavns nye madmarked: Reffen lokker med formidabel udsigt og imponerende lækker gademad ... men også med lidt for meget grillet kød

Københavns største streetfood-marked, Reffen på Refshaleøen, er netop åbnet med mad fra alle verdenshjørner og spektakulær beliggenhed. Men man savner friskhed og lavere priser midt i grillosen. Ibyens cafékontrollanter giver en samlet bedømmelse til madmarkedet samt hjerter til seks udvalgte boder.

FOR ABONNENTER

Selv Michelin ved det: 10’erne er streetfoodens årti. Da den ærkekonservative madguide tidligere i år besøgte Bangkok for første gang, blev den mest bemærkelsesværdige stjerne tildelt en 70-årig kvinde, Jay Fai, der hver aften står og steger krabbeomeletter iført store skibriller i sit interimistiske gadekøkken.

Herhjemme er gademaden overalt, og alene inden for det seneste års tid er København blevet fire madmarkeder rigere: Broens Gadekøkken ved Inderhavnsbroen, WestMarket på Vesterbro, Tivoli Food Hall og Teglværket i Sydhavnen. Og nu, mens gravkøer er i gang med at meje de sidste rester ned af madhallen Papirøen, der startede streetfood-bølgen i 2014, er arvtageren, Reffen, åbnet 10 minutters cykeltur længere ude på Refshaleøen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden