Allerede på åbningsdagen var der lang kø uden for Hart Bageri. Manden bag, britiske Richard Hart, har da også bagt for Noma, og det har før vist sig at have en vis effekt.
Foto: Jens Dresling

Allerede på åbningsdagen var der lang kø uden for Hart Bageri. Manden bag, britiske Richard Hart, har da også bagt for Noma, og det har før vist sig at have en vis effekt.

Cafeanmeldelser

6 hjerter til Hart: Københavns mest hypede bageri sender dig ud af døren med livslykke i hver en fiber

Richard Hart kommer fra London, er tidligere chefbager på Tartine Bakery i San Francisco, men bør udnævnes til cheffortolker af dansk wienerbrød.

Cafeanmeldelser
FOR ABONNENTER

Køen siger en del. Ham, der filmer køen, siger alt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce