0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

6 hjerter til Hart: Københavns mest hypede bageri sender dig ud af døren med livslykke i hver en fiber

Richard Hart kommer fra London, er tidligere chefbager på Tartine Bakery i San Francisco, men bør udnævnes til cheffortolker af dansk wienerbrød.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Allerede på åbningsdagen var der lang kø uden for Hart Bageri. Manden bag, britiske Richard Hart, har da også bagt for Noma, og det har før vist sig at have en vis effekt.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Køen siger en del. Ham, der filmer køen, siger alt.

Allerede på åbningsdagen var René Redzepi forbi og forevige køen foran Hart Bageri, der slangede sig helt ned ad Alhambravej og dermed dokumenterede, at byen er i brødhype, og low carb-kuren er droppet. Det skal nævnes, at Richard Hart, manden bag, har bagt for Noma, inden han åbnede sit bageri, og at Noma er med i ejerkredsen, men det siger alligevel en hel del, at Mr. Noma instagrammer fra åbningen. For det er jo ikke første gang, at en med Noma-baggrund finder på at åbne sit eget sted.

Derfor er forventningerne naturligvis høje, da jeg stiller mig i kø på sjette åbningsdag og går på rov i disken. Jeg bestiller 2 x kaffe, en græskarbolle, en croissant, en mandelcroissant og spandauer, der kort efter bliver serveret for mig og min heldige medspiser.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce